gop gaziosmanpaşa ak parti chp iyi parti mhp zafer partisi deva partisi gelecek partisi saadet
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Belediyenin iftar çadırları deprem bölgesinde kurulacak

Belediyenin iftar çadırları deprem bölgesinde kurulacak
22.03.2023
0
A+
A-

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu Ramazan iftar çadırlarını deprem felaketini yaşayan Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde kuracak. Ramazan ayı boyunca afetzede vatandaşlara iftar ve sahur verecek olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, iftar ve sahur etkinlikleri de düzenleyecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde bulunan çadır kentte Ramazan ayı boyunca her gün, bin kişilik sahur, bin kişilik iftar yemeği verecek. Ekipler, oluşturulan sosyal mağaza aracılığıyla da Ramazan’da vatandaşlara erzak yardımı ve temel ihtiyaç malzemeleri ulaştırmaya devam edecek.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DE DÜZENLENECEK

İftarların yanı sıra bölgede kurulacak olan etkinlik alanında birçok Ramazan etkinliği düzenlenecek. Ramazan sohbetleri ve tasavvuf programları yapacak olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocuklar için de Hacivat-Karagöz gösterisi, eğitici tiyatrolar ve geleneksel çocuk oyunları gibi etkinlikler düzenleyecek.

GAZİOSMANPAŞALILAR İÇİN İLÇEDE RAMAZAN PROGRAMLARI YAPILACAK

Gaziosmanpaşa Belediyesi, deprem bölgesinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’da da Ramazan programları düzenleyecek. Bu kapsamda Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, eğitici yayınlarıyla tanınan Youtuber Sertaç Güngör, Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, Psikiyatr ve Yazar Kemal Sayar, Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim gibi konuklar, düzenlenecek söyleşilerde Gaziosmanpaşalılarla buluşacak. Ramazan ayı boyunca ilçede tasavvuf programları ve çocuk etkinlikleri de düzenlenecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.